14, 15 en 16 juni 2019 Hashimoto Lifestyle Retreat

6 september 2018 , In: Food, Hashimoto, Health
0

In juni 2019 is het zover; het eerste, unieke, exclusieve Hashimoto Lifestyle Retreat. Ik ben zo blij dat ik een fantastische locatie heb kunnen bemachtigen voor dit evenement. We gaan naar Domburg, Zeeland en verblijven in een geweldige villa met heerlijk zwembad, sauna, tennisbaan, gigantische tuin en professionele yogaruimte. Ga je mee?

Doel

Het doel van dit retreat is jou te laten kennis maken met leefstijl elementen die echt het verschil maken bij Hashimoto. Voeding en de juiste suppletie zijn daarin belangrijke factoren dus daar besteden wij uitgebreid aandacht aan. Er worden fantastische maaltijden voor je bereid met verse, zoveel mogelijk biologische ingrediënten en alle maaltijden zijn 100% Hashimoto proof. Dus je hoeft je dit keer geen zorgen te maken dat je verkeerde dingen binnen krijgt. We houden uiteraard ook rekening met andere allergieën en intoleranties als je die bij ons kenbaar maakt. Je ontvangt een recept hoogwaardige Zwitserse suppletie afgestemd op algemene behoeften bij Hashimoto die je 15 dagen kunt uitproberen.

Als je het leuk vindt kun je deelnemen aan de kookworkshop die Annebel onze ‘private chef’ op zaterdag organiseert. En als je niet wilt koken omdat je dat thuis ook al elke dag doet, dan is dat helemaal prima en kun je lekker aanschuiven en genieten.

Lekker eten, bewegen en ontspannen

Voeding is niet het enige aspect wat tijdens de retreat onze aandacht krijgt. We staan uitgebreid stil bij het activeren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Want daar geloof ik echt heilig in! Ik heb het zelf mogen ervaren en ik besteed hier elke dag aandacht aan. Het lichaam herstelt zichzelf pas als het zenuwstelsel voldoende in het ‘juiste standje’ staat. We noemen dat para-sympaticus activatie. Er zijn vele manieren om dit te bereiken en als je een kwalitatief goede slaap hebt ’s nachts, dan gebeurd dit vanzelf. Maar wat kunnen we zelf nog meer doen; tijdens het retreat laat ik je een aantal varianten ervaren waarmee je ook thuis aan de slag kunt. Want een aandoening als Hashimoto vraagt erom ge-managed te worden.

Ook is er voldoende tijd en ruimte om te ontspannen en je terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. Maar wil je dat niet, dan boek je een heerlijke massage of Reiki behandeling of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met mij.

De omgeving nodigt uit om de natuur in te gaan. We zullen je daarvoor ook tips en werkvormen aanreiken maar niets moet, alles mag!

Waarom een retreat?

‘Waarom een retreat?’ zul je misschien denken. De reden hierachter is dat ik meer mensen in de gelegenheid wil stellen om kennis te maken met de elementen die een belangrijke rol spelen in het herstel van de klachten die bij Hashimoto voor komen. In mijn individuele programma’s werk ik één op één, maar dat past niet bij iedereen. Niet iedereen is al zover om die stap te zetten of wil deze investering doen. In de retreat kun je even proeven aan mijn aanpak en leefstijl en ervaren of het bij je past.

Daarnaast valt me op dat veel Hashimoto patiënten het moeilijk vinden om tijd voor zichzelf vrij te maken. Ze staan altijd voor anderen klaar maar vergeten zichzelf nogal eens. Tijdens dit retreat hoef je even helemaal voor niemand klaar te staan; wij staan namelijk voor JOU klaar!!! En je bevindt je onder goed gezelschap van vrouwen die hetzelfde ervaren als jij. Vrouwen aan wie je helemaal niets hoeft uit te leggen. Je zult heel veel herkenning en steun vinden en misschien komen hier wel mooie vriendschappen uit voort. You never know……

Meer informatie

Je vindt uitgebreide informatie op de website van het retreat. Hier kun je je ook een overzicht van de kosten of kun je je direct aanmelden. Heb je nog vragen; mail me dan op info@revitalise.online of laat hieronder een berichtje achter.

Ik zou het heel leuk vinden om in juni volgend jaar met jou een heerlijk weekend te mogen doorbrengen en lekker te kunnen pootje baden met z’n allen!

Liefs,

 

 

 

 

 

There are no comments yet. Be the first to comment.

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Brigitte Filippini

Blogger

Voormalig workaholic, inmiddels bekeerd tot levensgenieter!!

Freebie

Freebie

Disclaimer

Het is belangrijk dat je je eigen keuzes maakt als het om je gezondheid gaat. Dat geldt ook voor het overnemen van de suggesties en adviezen die ik op mijn blog geef. Lees HIER meer.