Hashimoto Wellness Gids 2018

19 december 2017 , In: Food, Hashimoto
0

En ja hoor! Hij is er weer; de Hashimoto Wellness Gids. Ook dit jaar heb ik op verzoek van velen een nieuw magazine geschreven. Dit keer staat de Hashimoto Wellness Gids volledig in het teken van voeding. En nu zul je je misschien afvragen; is daar niet al genoeg over gezegd en geschreven?

Maar toen ik dit najaar aankondigde weer een Hashimoto Wellness Gids te gaan schrijven en jullie de vraag stelde waar je graag meer over zou willen weten, kwam toch het onderwerp voeding weer naar voeren. De reden hiervoor is dat velen van jullie hebben aangegeven het heel moeilijk te vinden om te bepalen welke informatie over voeding nu betrouwbaar is. Wat is wijsheid? Koolhydraat arm, histamine verlagend, Paleo of zelfs Auto Immune Paleo?

Omdat het vaak moeilijk is gebleken om door de bomen het bos nog te zien heb ik dus de hele uitgave gewijd aan het onderwerp voeding in de hoop enig licht in de duisternis te brengen en je uitleg te geven over zaken die vaak ter discussie staan in relatie tot schildklieraandoeningen en auto-immuunziekten zoals Hashimoto.

Nieusgierig? Ga dan snel naar www.revitaliseME.online en download gratis de nieuwe Hashimoto Wellness Gids 2018.

 

 

 

 

 

 

There are no comments yet. Be the first to comment.

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Brigitte Filippini

Blogger

Voormalig workaholic, inmiddels bekeerd tot levensgenieter!!

Freebie

Freebie

Disclaimer

Het is belangrijk dat je je eigen keuzes maakt als het om je gezondheid gaat. Dat geldt ook voor het overnemen van de suggesties en adviezen die ik op mijn blog geef. Lees HIER meer.