About me

5 december 2017 , In: About me
0

Hallo, wat leuk dat ik je mag begroeten op mijn blog.

Mijn naam is Brigitte Filippini-Santegoeds. Voormalig work-aholic, inmiddels bekeerd tot levensgenieter (en mezelf constant herinnerend daaraan…). Op mijn blog schrijf ik over dingen die me opvallen en bezighouden.

Ik heb de auto-immuunziekte Hashimoto en heb me middels diverse studies en trainingen hierin gespecialiseerd. Ik deel in dit blog graag mijn kennis en ervaringen met je.

Wil je graag met me samenwerken? Ik werk vanuit mijn eigen praktijk Revitalise.online met vrouwen die kampen met een trage schildklier en/of Hashimoto en heb een online training ontwikkeld over deze aandoening. 

Ik ben opgeleid als Orthomoleculair Voedingsadviseur, Medical Wellness Coach®, Trainer Hormoonfactor®, en Lifecoach.

Wil je graag meer over me weten, dan vind je hier de uitgebreide versie van mijn levensverhaal.

Hartelijke groet,

 

 

 

 

 

  • Mattie
  • 27 september 2015
  Beantwoorden

  Hoi Brigitte,

  Thanks for sharing! Je blog is super en prachtig wat je wilt overbrengen. Ik denk dat veel mensen (h)erkennen wat je schrijft. Lichaam en geest kunnen mijn inziens ook niet onafhankelijk van elkaar functioneren. Verwacht dat de meeste moeite hebben om een goede balans te vinden en hoe ze dat moeten aanpakken. Misschien iets om daarover meer te schrijven in je volgende blog. Verder de intro van je blog komt mij erg bekend voor en de wijdse vergezichten van Brouwhuis zijn inderdaad verdwenen. Heel veel succes en de groeten aan Ramon.

  Mattie

   • Brigitte Filippini
   • 27 september 2015
   Beantwoorden

   Hi Mattie, dank je wel voor je compliment en suggestie! Ik hoor graag van lezers waar ze graag meer over willen weten en zal hiermee zoveel mogelijk rekening houden. Je krijgt de groeten terug en bent van harte welkom als je in de buurt bent.
   Gezonde groet, Brigitte

LAAT EEN BERICHTJE ACHTER

Brigitte Filippini

Blogger

Voormalig workaholic, inmiddels bekeerd tot levensgenieter!!

Freebie

Freebie

Disclaimer

Het is belangrijk dat je je eigen keuzes maakt als het om je gezondheid gaat. Dat geldt ook voor het overnemen van de suggesties en adviezen die ik op mijn blog geef. Lees HIER meer.